top of page

CASE: Bringebærlandet

Smaken av norsk sommer

Langs raet gjennom Østfold, rett utenfor Drøbak, ligger Bringebærlandet. Langs åsryggen på vestsiden av Klommestenveien lever Roy Andersen og Åse-Marit Thorbjørnsrud ut sin lidenskap: Bringbærdyrking og vinproduksjon.

Smaken av bringebær - og duften... Hvem har ikke kjent minnene strømme på når syltetøyglasset blir åpnet, eller boksen med frosne bær tines opp på et kjøkkenbord en midtvintersdag. Bringebær er smaken av den norske sommeren. De lyse og svale sommerukene her nord skaper et perfekt dyrkingsklima. Bærene er fortsatt fulle av fruktsukker når de plukkes, dermed blir de søtere enn noe sted.

Men bringebær er ikke bare idyll. Det kreves hardt arbeid, god planlegging, utholdenhet og mental styrke for å takle overraskelser og uforutsigbart vær. Pluss en god porsjon lidenskap. Jeg tok med kameraet for å dokumentere forberedelsene til årets sesong.

SE FILMEN:

P1155253.jpg

SMAKEN AV

NORSK SOMMER

Dinamo Forlag

Forfatter: Roy Andersen, Lina Dybdal, Tor Jacobsen, Åse-Marit Thorbjørnsrud.
Foto: Kristin Bay

3D visualiseringer for ny hytteserie fra Tinde

Sammen med vår underleverandør i Wrocław Polen har vi levert 3D visualiseringene til Tinde Hytter sin serie «RÅ» i stavlaftlock og utvendig forblendet pipe. «RÅ» er en nyutviklet serie i et tradisjonsrikt utvendig design med moderne innvendige løsninger. Vi har levert alle ekteriører og interiører. Produksjonstid for 6 hyttemodeller: 7 uker fra brief til leveranse.

KANTORBEKKEN TERRASSE: Tett på byen, tett på naturen

I en grønn lunge i sentrum av Kolbotn er byggingen av rundt 100 leiligheter og rekkehus i gang. Vi har ansvaret for komunikasjonsstrategien, visuell profil, websider og all fortløpende annonsering. I stedet for å servere superlativer om prosjektet, konsentrerer vi oss om å fortelle historier knyttet til prosjektet som gir reell verdi for potensielle kjøpere. Og tilbakemeldingene er entydige: «Endelig et eiendomsprosjekt med personlighet»

kantorbekken_dobbel_påske_521x365.jpg
bottom of page