top of page

CASE: Tinde Hytter

Bli med på hyttetur fra sofakroken

Ble du jaget hjem fra fjellet? Nyt hyttelivet fra sofaen hjemme med disse 3D visualiseringene vi har levert for Tinde Hytter

Hytta et sted man kan være sammen med storfamilien over tid og ikke bare være på besøk, spise middag, drikke kaffe og så gå hjem. Det er et sted, der man også må løse praktiske oppgaver sammen: hente vann i bekken, sette opp et gjerde sammen, fyre opp i ovnen og gå turer sammen.

Vi skal på «hytta» sier folk rundt lunsjbordet på arbeidsplassene. De bruker bestemt form, som om de andre vet hvor deres hytte er og hvordan den ser ut; 20 kvadratmeter på Hardangervidda eller et palass på Geilo.

Antropologiprofessor og forfatter Marianne Lien og Simone Abram har tittet i hyttebøker, sett på åkleer som har hengt på veggen i generasjoner, beundret skigarder og merket seg graden av vedlikehold. Men viktigst, de har snakket i timevis med de som bruker hytta: kjernefamilien, storfamilien, de inngiftede, vennene. Resultatet finnes i boka «Hytta – Fire vegger rundt en drøm».

org_Lien_Abram_Hytta_HOY1.jpg

FIRE VEGGER

RUNDT EN DRØM

Kagge Forlag

Forfatter: Marianne E. Lien,

Simone Abram
Veil. pris: Kr 399,00
ISBN: 9788248923282
Utgitt: 2019

3D visualiseringer for ny hytteserie fra Tinde

Sammen med vår underleverandør i Wrocław Polen har vi levert 3D visualiseringene til Tinde Hytter sin serie «RÅ» i stavlaftlock og utvendig forblendet pipe. «RÅ» er en nyutviklet serie i et tradisjonsrikt utvendig design med moderne innvendige løsninger. Vi har levert alle ekteriører og interiører. Produksjonstid for 6 hyttemodeller: 7 uker fra brief til leveranse.

RÅ_156_kjøkken.jpg

Noen tok til tårene da de fortalte om

barndom og oppvekst på hytta og om hva

svigerfar skrev i hytteboka før han døde.

[AMRA15]_Ext_Ra156_Pr3_Aga_Post_01_fix2_
[AMRA15]_Ext_Ra156_Pr3_Aga_Post_02_fix2_

TINDE «RÅ156»

Etter modellering testes flere typer landskap, vinkler og farger før modellen går til «post»

4357 Rå156_B.jpg
trebitt_675_seterbrun.jpg
cladding.png

Tinde «RÅ156»

«Keep it simple»

Briefen fra Tone Ødegaard i Tinde Hytter var sterk og klar: Vis hytta, ikke nipset. Nasjonalromantikken har lett for å blomstre i den norske fjellheimen. Og selv om Tinde er en tradisjonsrik hyttebygger er målgruppen for nye hytter moderne, aktive og glade i komfort. Store flater, rene linjer og smarte planløsninger ivaretas uten at det går utover hyttekosen. Slik blir en Tindehytte «stedet for dine beste stunder».

Rå156_interior_angles.png
[AVPLAR]_Int_Apartment_pr1_Oliwia_000007
Ra106_final_ALT.jpg
TindeRa142_final_Post_ALT.jpg
bottom of page