top of page
flaggborg2.jpg

CASE: Jatak

«Bygg ned merkenavnet Jatak og overfør verdien til medlemsbedriftene»

En uvanlig oppgave. Jatak-konsernet er en sterk merkevare.

Men nå skal medlemsbedriftene stå på egne ben.

Jatak er Norges største leverandør av trekonstruksjoner. En sterk merkevare med et godt omdømme som er bygget opp over lang tid.

Når vi fikk oppgaven med og dysse Jatak som selskap ned, måtte vi klype oss i armen. Men årsaken var klar: Medlemsbedriftene ønsket i større grad å stå på egne ben med sin egen visuelle identitet og profil. Rollen til Jatak måtte omdefineres fra å være produktorientert til tjenesteorientert. Som et backoffice for medlemsbedriftene. Vårt strategiske råd var derfor å redefinere Jatak fra en gruppe til en allianse. Der hovedoppgaven til Jatak nå skal bli en støttefunksjon for frittstående medlembedrifter. Og som skal fremme innovasjon, nytenkning og gode rammebetingelser for bransjen. Jatak-alliansen skal bli et kvalitetsstempel som gir trygghet for medlemsbedriftenes lokale kunder.

For å sikre at markedet skal se en tydelig endring har vi oppgradert Jatak-alliansens visuelle profil. Og laget løsninger, et designprogram og en verktøykasse for medlemsbedriftene som skal sikre en visuell tilhørighet til Jatak som tar med seg verdien i merkenavnet videre.

JATAK_logo_graa_liten_orig.png
JATAK_logo_neg_label_oransje_rund_orig.p
JATAK_logo_neg_label_sort_kvadrat_orig.p

ART DIRECTOR

André Van Ingelgem

GRAFISK DESIGNER

Enzo Finger

ANSVARLIG HOS KUNDE

Per Dahle

NYE JATAK: Ikke en revolusjon, men en evolusjon.

Det ble raskt klart for oss at det ikke var snakk om å snu alt på hodet. Heller modernisere den litt klumpete Jatak-logoen til en mer dynamisk og moderne form. Og som skulle være lett gjenkjennbar. Verdien i den godt kjente logoen måtte videreføres.

gammellogo.png

GAMMEL LOGO

NY VISUELL PROFIL

logoconstruction.jpg
toppbanner.jpg

Videm archill accatectota vel imus dolorem quaest expliti quamet omnis doluptatium facerat dolum ipsam, cone pero id que none dolo moluptaque et porume sit provide bitistiatio. La sum quae nat quo volupis incilit ibearitem endelitat faccusci officae

 

Per Dahle, Jatak-alliansen

jatak_farger.jpg
stationaries copy.jpg
genser1.jpg
genser4.jpg
genser2.jpg
genser3.jpg
flaggborg2.jpg
web1.jpg
web2.jpg
flaggborg.jpg
bottom of page