rs_hoem.jpg

CASE: Jobber Q1, 2021

«Et felles verdigrunnlag»

Redningsselskapet er avhengig av støtte fra det offentlige og private for å kunne opprettholde beredskapen langs norske-kysten. For de som bidrar gir det også noe tilbake.

Gjennom mange år har jeg vært så heldig og fått lov til å jobbe både med og for Redningsselskapet. Å bidra til en sak som står ditt hjerte nær gir alltid litt ekstra inspirasjon. Nedenfor ser du et portrettintervju av en av mange donatorer til RS sine Redningsskøyter.

Foto: Redningsselskapet/Per Sveinung Larsen

Regi/klipp/grading/sounddesign: André Van Ingelgem

RS Magasinet

Som initiell designer for RS Magasinet har jeg også bidratt til utforming av utallige saker gjennom 35 utgaver. Her ser du et par oppslag fra siste utgave av nr. 1 2021.

rsmagasinet_1-2021-1.jpg
rsmagasinet_1-2021-3.jpg

TINDE hytter

Vi leverer all 3D visualisering av hyttemodeller for Tinde Hytter. Til en tredjedel av prisen du må betale for tilsvarende visualisering her hjemme i Norge. I tett samarbeid med våre 3D-artister i Wroclaw, Polen kan vi tilby høykvalitets 3D produksjoner som ikke står tilbake for de beste i internasjonal sammenheng. Vi tar ansvar for brief, oppfølging, gjennomføring og korrektur. Til avtalt pris og avtalt deadline.

Eiendomsprosjekter

Prosjektutbygging og eiendomsutvikling er et viktig satsingsområde for oss. Vi leverer «hele pakka» fra utvikling av visuell profil, prosjektets story, landingssider med boligvelger, design/produksjon av digitalt og printbasert prospekt, salgsoppgaver, tilvalgsbrosjyrer og kampanjer på sosiale medier. Se noen eksempler under:

Skjermbilde 2021-03-11 kl. 09.42.02.png

KANTORBEKKEN TERRASSE Kunde: Attivo Eiendom Megler: Foss & Co

Skjermbilde 2021-03-11 kl. 09.42.53.png

HULVIKA HYTTEGREND Kunde: Hulvika Utvikling. Megler: Foss & Co

VIKING PANORAMA Kunde: Askim Næringspark. Megler: Foss & Co

røysa.jpg
medicineheads_logo_mHvit_stor.png

andré van ingelgem

Besøksadresse: MEDICINEHEADS, Trondheimsveien 100, 0565 Oslo
OBS! Inngang fra Tromsøgata

Postadresse: Vardeveien 5a, 1560 Larkollen.

Epost: andre@medicineheads.com

Tel: +47 97492013

andrevaningelgem.com

medicineheads.com