top of page

Her kommer vinter'n!

En sommer er over, og for oss som freelance'ere blir den ofte lengre enn vi ønsker. Det tar litt tid før markedet kommer i gang. Sånn er det bare. Nå har telefonen begynt å ringe igjen og jeg er mer enn klar for nye, spennende prosjekter. Men først litt fra første halvår:


Kantorbekken Terrasse snart utsolgt.

Siden 2019 har jeg hatt ansvaret for alt markedsmateriell, 3D, video, digitalt og print, til dette større utbyggingsprosjektet. En spennende reise fra byggeplass til flotte leiligheter i indrefileten av Kolbotn.


Bygging Tindelia Beitostølen er i gang.

Maskinene er full i sving i Tindelia og den nye skibrua som knytter sentrum og hyttefeltet sammen over Finntøppvegen er snart ferdig. Hyttefeltet ligger sentralt plassert på Beitostølen, kåret til «Family friendly Resort of the Year Award for Norway», av Travel & Hospitality Awards 2022. Jeg har levert nettsiden og prospektene.
Litt overskuddskreativitet.

Sommeren har stort sett vært tilbrakt i Italia. Det betyr ikke at vi har ligget på latsiden. Kamera og drone er aldri langt unna, og i et slikt landskap er det vanskelig å ikke bli inspirert. Bli med på en tur til Liguria Italia og «Riviera dei Fiori»!


Noe jeg kan gjøre for deg?

Ta kontakt på tlf +47 974 92 013 eller epost andrevaningelgem@me.comComments


bottom of page