top of page

Tindelia Beitostølen lansert

For Tinde Utvikling, et selskap i Tinde-gruppen, har jeg levert visuell profil, design/produksjon av nettsiden m/hyttevelger, tekster, design/produksjon prospekt, alle 3D-visualiseringer, diverse droneopptak og video-promoer.


Eierskap og ansvar

Det er alltid hyggelig og inspirerende når man får ansvaret for all visuell kommunikasjon i et så stort prosjekt som dette. Er det fordi jeg er så konkurransedyktig på pris, eller er det fordi jeg som liten aktør evner å levere høy kvalitet raskt og effektivt, selv når det brenner på dass? Jeg velger å tro det siste. Og i dette prosjektet ble siste punktum satt på deadline samme dag som salgsstart av 174 nye hytter og leiligheter på Beitostølen. Ikke for å skryte, men det er ikke hverdagskost :-) Som liten aktør i denne bransjen er det viktig å ta et eierskap til oppgaven og sørge for at kunden føler at jeg er der for dem. Uten å bli en nikkedukke. Jeg takker for tilliten og ønsker Tinde Hytter lykke til med salget.
Comments


bottom of page